Zvijezde i tračevi

Nikola Rokvić o razvodu od Bojane: "Svađali smo se, rekli da ćemo se razići, a onda sam se šokirao"

Autor Anja Konstantinović

Pjevač Nikola Rokvić jednom prilikom ispričao je kako je malo falilo da se on njegova sadašnja supruga Bojana raziđu.

Izvor: Instagram / bojanabarovic

Nikola Rokvić nedavno je sa suprugom Bojanom osnovao fondaciju "Porodica" i sredstva za pomoć djeci oboljeloj od karcinoma prikupljao na poseban način. Pjevač je pješačio od Beograda do Egine, odnosno do manastira Svetog Nektarija Eginskog u kojem se pomolio za njih. Tokom čitavog hodočašća imao je veliku podršku porodice, a naročito supruge i djece. Nakon uspješne misije pjevač je svoje slobodno vrijeme upravo posvetio njima.

Važe za jedan od najskladnijih parova, a Nikola je jednom prilikom otvorio dušu i otkrio da su on i Bojana imali veoma težak period, čak su i pomišljali na razvod.

"Mi smo pet godina živjeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovdje, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osjećaj ljepote", rekao je Nikola i dodao:

"Poslije sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam 'Novi zavjet'. Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Našao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke. Dva petka sam išao da pjevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu", isrpičao je Nikola Rokvić i otkrio do tada nepoznate detalje:

"Ne znam zašto sam tada rekao: 'Bože, volio bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mjestu i da se ne razdvajamo više'. Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona poslije dolazi iz Amerike i daje mi poklon.

Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao riječ da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja", ispričao je tada u jednoj emisiji.