Zvijezde i tračevi

CECA POKAZALA U KAKVOM RAJU UŽIVA: Brčka se u bazenu, luksuz na sve strane, a mlađi kolega u pozadini

Autor Marina Cvetković

Ceca Ražnatović odmara u svojoj vili na Kipru, pa je kadrove noćnog kupanja podijelila na Instagramu.

Izvor: INstagram printscreen / cecaraznatovic

Kao i svake godine, folk zvezda Ceca Ražnatović odmara u svojoj vili na Kipru, u kojoj boravi pogotovo tokom ljetnjih dana. Ceca je posle mnogih nastupa i obaveza otišla u svoju oazu mira i rešila da napuni baterije za predstojeći period.

Čuvena pjevačica je na svom Instagram profilu podijelila kratak snimak u kom vidimo kako uživa u bazenu i kako pogled puca ispred nje.

Muzička zvijezda je uz ovaj snimak odabrala i emotivnu pesmu "Vjerujem u nas" Adija Šošea. Ona je pokazala kako uživa u noćnom kupanju, te je snimala  svoje noge u bazenu.

Izvor: INstagram printscreen / cecaraznatovic

Podsjetimo, Ceca je bila pozvana da zapjeva na privatnoj proslavi srpskih olimpijaca, ali kako trenutno nije u Srbiji, bila je spriječena da dođe. Ipak, dirnuta gestom što su je ponovo pozvali da im uveliča proslavu, Ceca se srdačno zahvalila svim sportistima na pozivu i izvinila što nije u mogućnosti da dođe, a zatim im poželela najluđi provod.

"Dragi moji olimpijci, hvala vam na pozivu da uveličam vaše slavlje večeras! Jako mi je žao što nisam u Srbiji, u suprotnom bila bih kao i uvjek uz vas! Zauvjek mi je bila i biće mi ogromna čast da sa svima vama slavim sve pobede koje donosite našoj najlepšoj zemlji Srbiji! Želim vam sjajan zasluženi provod večeras uz moje kolege. Hvala vam, dragi momci, za svu radost, voli vas i zauvek podržava vaša Ceca", napisala je Ceca u objavi na Instagramu.