Zvijezde i tračevi

Jedan joj dao 100.000 evra, drugog ubili, pa se tajno udala: Sve ljubavi Ane Nikolić, moćnog biznismena voljela do koske

Autor Katarina Bojović

Ana Nikolić imala je buran ljubavni život, a mnogi njeni momci bili su dobro poznati javnosti.

Izvor: Instagram/ananikolicofficial/screenshot

Pjevačica Ana Nikolić svojom ljepotom i moćnim glasom privukla je ogromnu pažnju kada se 2003. godine prvi put pojavila na muzičkoj sceni.

Pjesmama "Hoću da te gledam", "Atina", "Djevojka od čokolade", "Vatra" i mnogim drugim lansirala je sebe na sam vrh listi, a onda se pojavila i na Beoviziji i predstavila pjesmu "Romale, romali", koja je i danas hit. Ana je važila za jednu od najatraktivnijih pjevačica, a za njom su ludjeli i brojni poznati muškarci.

Ana je bila i ostala oznata po burnom ljubavnom životu, a jednom prilikom je priznala i ko je jedini bivši kojem bi se vratila.

No, da krenemo redom...

Vlada Mandić

Nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića i Anu mediji su godinama povezivali godinama. Iako su jednom prilikom uhvaćeni na proslavi Nove godine, Mandić je vezu sa pjevačicom uporno demantovao. Ipak, mediji su pisali da je Ana sve potvrdila.

"Vidio sam informacije da sam u vezi s Anom. To nikako nije istina. Poznajem je dugi niz godina, ali ništa sem prijateljstva nemamo. Ostalo su sve gluposti", rekao je svojevremeno sportista.

Izvor: HYPE TV/Screenshot

Povezivali je sa ubijenim biznismenom

Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pjevačica nikada nije potvrdila ovu vezu.

Miša Banana joj bio najveća ljubav

Jedna od najvećih ljubavi atraktivne pjevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona nije krila da joj je Miša pomogao na početku karijere, odnosno dao joj 100.000 evra kako bi snimila svoj album prvenac.

Nedavno je priznala i da bi se, kada bi morala da bira, samo njemu vratila:

"Ma jao si ga meni bez mene. Ja se ne vraćam nikome. Ne vraćam se starim ljubavima. Na staro se ne vraća. Jako sam tolerantna, ali kad mi uđeš u crveno, to je kraj. Isto preporučujem i vama. Ako bih baš morala onda Miša Banana", rekla je Ana.

Tajna udaja i skandalozan razvod

Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala. Svoje prvo i za sada jedino sudbonosno "da" izgovorila je reperu Stefanu Đuriću Rasti. Vjenčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije obavio vjenčanje u opštini Voždovac.

Umjesto prve bračne noći Ana i Stefan su zakazali nastup i to u diskoteci koju drži Ćazim Osmani. Prvi bračni ples, a i poljubac imali su upravo na sceni Ćazimove diskoteke.

Ana i Rasta su godinu dana kasnije postali roditelji ćerkice Tare, a nakon toga su se pojavili problemi. U prvi mah su saopštili da se razvode, međutim nakon nekoliko mjeseci uslijedilo je pomirenje pa su otkrili da će povući papire za razvod i da žele da rade na svom braku.

Ipak, to se nije desilo i Ana i Rasta su stavli tačku na svoju ljubav. Danas je njihovo odnos prilično turbulentan.

Pogledajte ih u jeku ljubavi:

Pričalo se da je bila sa šoferom

Pjevačica je navodno bila u vezi i sa svojim ličnim šoferom Ivanom. Prema navodima domaćih medija, ona je ovu vijest krila od svog bivšeg supruga Raste, a njemu se to uopšte nije dopalo.

"Oni se već godinama znaju, uvijek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićeva se baš zaljubila. Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lijepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovjek za nju. Vodi računa o njoj i djetetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se osjeća vrijedno", izjavio je tada izvor za medije, piše Blic.

Sada je u ljubavi sa poznatim kompozitorom

Najnovija informacija o ljubavnom životu pop pjevačice jeste da je u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

On je radio na njenom poslednjem albumu, koji nosi naziv "Hvala, doviđenja". Kako su otkrili, poznaju se godinama unazad, a ljubav se rodila upravo u njegovom studiju gde su radili na novim pjesmama.

Pogledajte ih zajedno: