Zvijezde i tračevi

Pričao o aferi sa Ksenijom Pajčin, pa objavio i fotku: Jodžir ulovio oca u preljubi, sve ispričao u emisiji

Autor Katarina Bojović

Jovan Radulović Jodžir objavio je stare slike svog oca, a među njima se našla i jedna sa Ksenijom Pajčin.

Izvor: YouTube/Hype TV/Instagram/jodziir/screenshot

Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, svojom ispovješću privukao je veliku pažnju medija kako u Crnoj Gori, tako i u Srbiji.

Pričao je o svom privatnom životu, supruzi Ireni, inače novinarki koja je poznata i po dugoj vezi sa Andrijom Miloševićem, ali i plakao zbog svoje majke. Ipak, najviše naslova bilo je o priči da je njegov otac imao aferu sa Ksenijom Pajčin.

"Moj otac je tada vozio mercedes S klasu, i slomio je antenu od tog auta, pa je tu antenu tada ponio sa sobom. Tokom tog događaja je rekao snimateljima da ne snimaju dio gdje njih dvoje sjede i da ni slučajno ne prolaze kamerama pored njega kako ga slučajno majka ne bi vidjela da je sa Ksenijom. Majka, sestra i ja smo bili kod kuće i gledali televizijski prenos. Kranista se nešto zanio i prošao onim kranom, a gospodin Rajko sjedi sa Ksenijom, a Ksenija mu naslonila glavu na rame. On onom antenom čuka onoga i viče mu da grupi Luna da dvanaest poena. Bio sam mali, pa sam počeo da vičem: 'Majko, eno tate!'. Nisam ga vidio dva, tri mjeseca. Tada sam je čuo kako psuje. Govorila je: 'Je*ala sam ti majku sada'", ispričao je Radulović u emisiji "Pretres" na televiziji Hajp.

Na njegove navode reagovala je čak i sestra pokojne pjevačice, dok je Jodžir sada objavio njihovu zajedničku sliku. Otac Jovana Radulovića i Kesnije pozirali su zagrljeni i sa osmijehom na licu.

Izvor: Instagram/jodziir/screenshot

Pogledajte i Jovanove slike sa suprugom: