Zvijezde i tračevi

"Ispod 10.000 evra mjesečno ne idem, nisam najskuplji": Jodžir otkrio koliko uzima za jednu objavu, komentari gore

Autor Katarina Bojović

Jovan Radulović Jodžir otkrio koliko mjesečno zarađuje, ali i koliko naplaćuje samo jednu objavu na svom Instagramu.

Izvor: Hype printscreen

Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, jedan je od najpopularnijih influensera u Crnoj Gori, koji je veliku  slavu stekao kada je Novaka Đokovića vicevima nasmijao do suza.

Poznat je po humorističkim snimcima u kojima uključuje i članove svoje porodice, a najčešće suprugu Irenu, inače novinarku koja je poznata i po dugoj vezi sa Andrijom Miloševićem. Jodžir je nedavno gostovao u jednoj emisiji u kojoj je u potpunosti ogolio dušu.

Pričao je o svom privatnom životu, plakao pred kamerama, ali i naveo da mu je otac varao majku sa Ksenijom Pajčin. Sada je otkrio i koliko mjesečno zarađuje od reklamiranja na društvenim mrežama.

"Mogu da zaradim između 15 i 18, najviše što sam uzeo je 18 hiljada evra. To sam uzeo jedan mjesec, ali tu 10, 12, 15... Ispod 10 ne idem, jer imam nekih 7,8 fiksnih i to je 10. I pritom, izvini nisam najskuplji u Crnoj Gori, nego ih ima jedno pet skupljih od mene, a ne mogu da mi prismrde", rekao je za Hype.

Potom je otkrio koliko uzima po objavi:

"Hiljadu je minimum, ispod toga ne pričam ni sa kim. Uložena reklama 1.000 kod mene, a dobijaš puta tri."

Komentarima se ne nazire kraj.

"Čime se on tačno bavi pa uzima te pare?", "Šta ja radim sa svojim životom...", "Za šta ga toliko plaćaju?", "Pa brat zna", samo su neki od njih.

Pogleajte Jodžira sa suprugom: