Zvijezde i tračevi

"POBIO JE MOJE MIŠLJENJE I OŽENIO SE JELENOM": Istina o odnosu Dijane sa snajkom, u jednom se nikako ne slažu

Autor Katarina Bojović

Dijana Đoković otkrila je detalje odnosa sa Novakom, ali i snajkom Jelenom Đoković.

Izvor: Instagram/Printscreen/djokernole

Supruga najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, Jelena Đoković, u par navrata je pokazala koliko poštuje svekrvu Dijanu.

Ona je svojevremeno nakon velike Noletove pobjede na "Australian Openu", čak podijelila Dijaninu fotografiju i napisala kratko: "Majka". Dijana i Jelena nakon Noletovih velikih pobjeda često su najveselije, a neretko javnost ima priliku da ih vidi zagrljene, što dovoljno govori o ljubavi i poštovanju koje imaju jedna za drugu.

Sa druge strane Dijana je svojevremeno priznala da se u potpunosti ne slaže sa načinom na koji Novak i Jelena odgajaju djecu, ali se ne miješa u isti.

"Oni nažalost rijetko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam", rekla je Dijana jednom prilikom.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

"Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osjete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvijek se čuje: 'Bako, spremi nam palačinke!', pa se onda nadmećemo: 'Koje ćete, bezglutenske ili normalne?', a Stefan kaže: 'Bako, normalne, pusti te bezglutenske'", otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Potom je komentarisala Novakovu i Jeleninu ljubav:

"Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu djevojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se vjenčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari", otkrila je majka Novaka Đokovića.

Pogledajte Jelenu i Novaka: