Zvijezde i tračevi

DENI MUR U VEZI SA SRPKINJOM! Ko je Beograđanka koja se "izlanula" da su zajedno?

Autor Vesna Kerkez

Iako se šuškalo da Maša i Demi više nisu dobre, Instagram govori drugačije.

Izvor: Profimedia

Demi Mur nikada bolje nije izgledala, što potvrđuju i slike sa njenog Instagrama, ali i svakodnevne paparaco fotke. Mnogi komentarišu da je lijepa glumica procvjetala preko noći, zbog čega se šuška da se možda u njenom životu pojavio neko poseban.

Ipak, Mur svoj privatni život svim silama krije od očiju javnosti, te nije poznato da li je zaista njeno srce uspio da osvojio neko novi. 

Sa druge strane, ljudima nije promakla još jedna interesantna stvar - na Deminom profilu nakon dužeg vremena postoji mnogo modnih objava sa Beograđankom Mašom Mandžukom, što ne bi bilo ništa čudno da upravo njih dvije ranije nisu bile povezivane i u ljubavnom smislu. 

Svojevremeno se šuškalo da su Demi i Maša uplovile u ljubavni odnos, nakon što je glumici slomio srce Ešton Kučer. Poznato je da je u tom braku trpjela nasilje, te da ju je nekadašnji suprug tjerao na nezamislive stvari. Nakon kraha ove veze, navodno je utjehu pronašla u dugogodišnjoj asistentkinji koja je i živjela na njenom imanju.

Navodno su bile toliko bliske da su dijelile i krevet, ali naravno, ova nagađanja nikada nisu bila potvrđena. Koliko je priča otišla daleko svjedoči i to što je Mašinu ćerku navodno usvojila i Demi, te su o njoj zajedno brinule.

Doduše, one zaista jesu viđene u više navrata zajedno, a glumica je upravo nosila djevojčicu koju je poznata Beograđanka dobila sa srpskim umjetnikom Bogomirom Doringerom.

U isti mah, na Mašinom profilu mogu se naći i Demine ćerke, kao i čestitke i nježne riječi koje im umjetnica posvećuje za svaku bitnu priliku.

Inače, navodna "potvrda" veze bila je fotografija koju je Maša okačila na svoj profil. Povod je bio rođendan Murove, te je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je glumica sa njenom ćerkom uz riječi: "Srećan rođendan tebi, prelijepi anđele. Tako sam zahvalna na 9 godina sa tobom". Na kraju su bili i emodžiji bebe, srca, duge i ruku koje se mole.

Nakon ove objave, priče o vezi glumice i srpske umetnice svakodnevno su punile naslovnice tabloida, a do dana današnjeg nije poznato da li su zaista bile u emotivnom odnosu ili ih samo vezuje čvrsto prijateljstvo.

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali godinama živi u Njujorku gdje je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

2016. je dobila ćerku koju često pokazuje na mrežama, a nerijetko je sa njom i Rumer Vilis.

Pored toga, Beograđanka je i suvlasnica njujorškog brenda Anda&Masha, i ne voli pažnju medija, mada joj to teško polazi za rukom budući da je sarađivala sa zvijezdama poput Rijane, Dru Barimur, Ališe Kiz i mnogih drugih.