Zvijezde i tračevi

4,5 MILIONA DAO ZA VILU U SELU MANJEM OD SOMBORA: Ima 29 soba, bioskop, bazen, ovdje živi Nikola Jokić

Autor Katarina Bojović

Nikola Jokić sagradio je svoju oazu mira u Somboru, ali i Sjedinjenim Američkim Državama gdje posjeduje luksuznu vilu vrijednu 4,5 miliona dolara.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nikola Jokić je i na Olipijskim igrama pokazao zbog čega važi za jednog od najboljih košarkaša svoje generacije, ali i opravdao titulu najplaćenijeg igrača u NBA ligi.

Proslavljeni srpski košarkaš  je rodom iz Sombora, gdje i živi sa trudnom suprugom Natalijom i ćerkicom Ognjenom kada je u Srbiji. Mještani govore da je tamo odlučio da izgradi veliku kuću, dok je u Americi kupio vilu vrednu 4,5 miliona dolara.

U pitanju je selo Čeri Hils Vilidž u Koloradu koje prema popisu iz 2020. godine ima samo 6.442 stanovnika, što će reći da je u pitanju mjesto koje je osam puta manje od Sombora. Ipak, Jokić ga je izabrao jer je u pitanju mirno mjesto u kome ima veliko imanje, a opet je veoma blizu Denvera - na samo 16 kilometara.

Prema informacijama koje su objavljene na TikToku, Jokićeva vila ima čak 1.112 kvadrata i dobro je zaštićena od svih "pogleda". Ušuškana između šuma, poseduje čak 29 soba, od čega nekoliko spavaćih.Uz sve to, Jokić ima i kućni bioskop sa udobnim sjedištima, a kuća posjeduje i bazen, veliku teretanu, kao i dvorište u kome ima kuhinju.

Pogledajte kako izgleda vila Nikole Jokića u Americi: