Zvijezde i tračevi

"Tako je, pjevamo na USB, ali smo popularniji": Seka Aleksić se obrušila na gazde klubova, oglasio se Vojaž

Autor Dragana Tomašević

Mihailo Veruović Vojaž rekao šta misli o izjavi Seke Aleksić o "muzičarima koji puštaju muziku s USB-a"

Izvor: TV Pink / screenshot

Pjevačica Seka Aleksić nedavno je na društvenim mrežama oštro reagovala zbog poruke gazde jednog kluba u Inđiji, koji je rekao da zbog visokih cijena više neće zvati popularne pjevače da nastupaju.

Seka Aleksić je na svom Instagram storiju istakla da je uvjerena da su sami krivi za to zato što su "godinama plaćali ljude koji muziku puštaju na USB", nakon čega se oglasio i Mihajlo Veruović Vojaž.

"Pa mi pjevamo na USB. Pa dobro, šta... Nije moja muzika takva da se izvodi sa bendom. Ne mogu ja da pustim pjesmu 'Gad' i da pjevam sa bubnjem i gitarom, tako da postoje neke tehničke stvari, zašto mi ne nastupamo s bendom. Muzika koju mi radimo je takva i ono što se meni ne sviđa je taj neki pokušaj omalovažanja nove generacije, kao nastupamo na USB. Da, nastupamo na USB, ali su naše žurke trenutno stvarno najpopularnije", rekao je Veruović.

Šta je rekla Seka Aleksić?

Pjevačica je u obraćanju na društvenim mrežama povodom visokih cijena nastupa rekla sledeće:

"I da se razumemo. Vlasnici klubova su sami sebi uskočili u stomak. Plaćali ste sve te ljude godinama, na koje sada kukate. Plaćali ste razne likove koji puste na USB od svih nas pjesme i pjevaju preko toga. Mora da se zna razlika i ona mora da postoji. Kako u kvalitetu gospodo, tako i u cijeni. Može neko da traži 100.000 evra za nastup, ali neće niko da mu da.Vi ste, gospodo, davali i takmičili se između sebe u tome. E sada kada je vrag odnio šalu, sada je frka. Daj Bože da tome ostanete dosledni. Vidjećemo. Svako treba da radi. Svako treba da živi od svog posla, ali razlika je ogromna, kada neko dođe sa 6 ili 8 ljudi u bendu, a neko na USB. A da ne govorim o tome da niko ne osjeća odgovornost što angažuje sve te ljude, čija je svaka druga riječ u pjesmi droga. Nasilje... To je posebna tema, jer je sistem vrijednosti potpuno poremećen. Hajmo zajedno da ga riješimo. Hajde da se prezentuju kvalitetne pjesme, emotivne, a ne droga"