Zvijezde i tračevi

Brat Anđeline Džoli tvrdi da je pravi otac njene djece? Ljubili se u usta, dijelili krevet, a Bred Pit od njega bježao

Autor Jelena Sitarica

Džejms Hejven nedavno je napravio haos priznanjem u jednom podkastu, a nakon novih paparaco fotki Anđelinine djece svi gledaju samo u jedno.

Izvor: Profimedia

Od kako se saznalo da je Paks, usvojeni sin Anđeline Džoli imao nesreću zbog koje je bio hospitalizovan, kao i da je Bredu Pitu onemogućeno da se čuje sa njim i provjeri u kakvom je stanju, djeca slavnog para ponovo su tema svih medija. 

Sada se mrežama pronela i priča da je za narušen odnos Anđeline, Pita i djece kriva još jedna osoba, njen brat Džejms Hejven.

Izvor: Profimedia

Doduše, ovo nije daleko od istine, s obzirom da su svojevremeno izvori bliski nekadašnjem paru govorili da je Bred imao problem sa miješanjem njene porodice u vaspitanje njihove djece, što je u neku ruku kasnije u intervjuima potvrdio i sam Džejms. 

Međutim, sada je priča otišla korak dalje nakon što su riječi Anđelininog brata izvučene iz konteksta. Sve su pokrenule poslednje fotografije djece glumačkog para i večita rasprava na mrežama na koga liče. 

Neki su mišljenja da su starija Šajlo i blizanci Vivijen i Noks preslikani Pit, drugi da su Anđelina, a onda se neko sjetio Džejmsa i dobar dio javnosti je saglasan da su upravo najstarija biološka ćerka para i blizanac kopija Džejmsa Hejvena. 

Sličnost je zaista nevjerovatna, a hejteri Anđeline odmah su pokrenuli trač da je Džejms taj koji je otac njene djece, te da je to on sam potvrdio. 

No, ono što posredi je da je Hejven zaista rekao da je djeci sestre bio otac, ali u prenesenom značenju. 

On je nedavno gostovao u podkastu "90who10" i tom prilikom je otkrio da je postao veoma zaštitnički nastrojen prema Anđelininoj djeci nakon što se razvela od Breda Pita. Priznao je i da je osjećao potrebu da promijeni svoj život kako bi dao prednost svojoj porodici.

"Tamo je sve počelo, počelo je sa zaštitom nje i njene djece — mojih nećaka i nećakinja", rekao je on na početku.

"Postavio sam svoj život tako da mogu da budem prisutan za njih u bilo kojoj situaciji", nastavio je. "Želim da budem tu za njih ili za nju - šta god da prolazi."

Izvor: Profimedia

Glumac (52) je potom objasnio da mu je važno da bude tu za djecu Džolijeve u godinama kada se "masivno formiraju".

"Oni postaju mlade odrasle osobe u ranim dvadesetim godinama", dodao je. "Mislim da je to veoma prirodno i samo želim da budem tamo u bilo kom trenutku."

"Kad god sam blagosloven što sam u njihovom prisustvu, želim da budem kraj njih."

Izvor: Profimedia

Inače, ljude su iznenadile njegove riječi s obzirom da se dugo smatralo da više nije u životu svoje sestre. Mnogi su pohvalili to što je očinska figura sestrinoj djeci koja im je definitivno potrebna, ali bilo je i onih koji su mišljenja da "čovjek koji se sa rođenom sestrom ljubi u usta ne treba da bude taj koji brine o ičijoj djeci".

Njihov odnos je godinama bio jedan od najkontroverznijih, te se tako i dan-danas prepričava njihov poljubac iz 2000. sa dodjele Oskara, a daleko od toga da je to bio prvi ili poslednji put da su razmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu. Takođe su često pričali javno o svojoj ljubavi, i govorili da spavaju zajedno u krevetu i da "dijele istu dušu".

Izvor: Profimedia

Iako je i sam glumac, nikad nije dosegao slavu ni roditelja, ni slavne sestre, te je najviše zarađivao kada ga je upravo Anđelina unajmila kao "dadilju" za njeno šestoro djece. Međutim, uslijedio je problem, nakon čega je otpušten, a nakon toga odnos sa Džoli se drastično promijenio.

No, čini se da su ipak zakopali "ratne sjekire", te je danas Džejms očinska figura njenim naslednicima. 

Bred bježao od njega

Interesantno je i da se malo nakon njegovog gostovanja u podkastu namjestila situacija da se prvi put nađe na istom mjestu sa bivšim zetom. Na otvaranju galerije Gagosijan na Beverli Hilsu pojavili su Bred i njegova djevojka Ines de Ramon, ali i Hejven i njegov otac Džon Vojt.

Prema riječima očevidaca, bilo je primjetno da je Bredu neprijatno da bude u istom prostoru sa njima, naročito jer to nije bila velika prostorija.

Iako je Anđelinin brat bio prijateljski raspoložen, te se primijetilo da mu ne smeta što je Pit na istom mjestu, glumcu je vidno bilo neprijatno, te su cijele večeri "bježali" od njih.

Vjeruje se da Pit nije bio svjestan da će otvaranju galerije prisustvovati i njegova bivša tazbina.

Pogledajte kako izgledaju djeca Anđeline Džoli:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.