Zvijezde i tračevi

Prošlo ljeto čupala starletu, sad izgrmjela u kupaćem: Sandra Afrika objavila slike sa svoje jahte

Autor Dragana Tomašević

Pjevačica Sandra Afrika i ove godine pauzu između nastupa u Crnoj Gori provodi na svojoj jahti

Izvor: https://instagram.com/sandraafrika/

Pjevačica Sandra Afrika, koja je karijeru započela kao igračica Mileta Kitića, godinama unazad važi za jednu od najtraženijih pjevačica u regionu.

Društvene mreže su prepune slika i snimaka na kojima Sandra "zgrće lovu" na privatnim veseljima, ali i onih sa njene jahte koja je usidrena u Crnoj Gori. Poznato je da Lepa Brena ima skupocjenu jahtu, a mediji su svojevremeno pisali da je Afrika svoju pazarila prije svih i da nosi ime "Afri".

Prošle godine je takođe uživala na jahti u pauzi između nastupa, a društvo joj je pravila i starleta Maja Marinković, s kojom se navodno sukobila zbog svog menadžera i bivšeg dečka Mikiše.

Ove godine uživa na jahti "solo", tačnije, društvo joj pravi njen kućni ljubimac, a ona je zabilježila par kadrova, obučena u tigrasti kupaći.

Pogledajte:

Mediji su prošle godine prenijeli da se skandal sa Majom Marinković prošle godine dogodio na njenoj jahti, a navodne batine su "pale" jer se starleta navodno nabacivala pjevačicinom bivšem partneru, sada menadžeru Mikiši.

Sandra je Maji navodno počupala i nadogradnju, a potom je gurnula u more. Srećom da je jahta bila usidrena blizu obale pa se Marinkovićeva brzo dočepala kopna.

Pogledajte i kako je pozirala prošle godine: