Zvijezde i tračevi

Pokazala Noletovu medalju u Kabijevom stilu: Po uzoru na čuvenog tiktokera, Jelena nasmejala sve objavom

Autor Marina Cvetković

Jelena Đoković je na jedinstven i duhovit način pokazala kako sija Novakova olimpijska medalja.

Izvor: Instagram printscreen / jelenadjokovicndf /IG khaby00

Čestitke na Noletov račun se samo nižu, a dio njegovog ogromnog uspjeha je svakako i supruga Jelena, koja ga je bodrila na svakom koraku puta. Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijadi u Parizu, Jelena je na duhovit i originalan način podelila ovaj poseban trenutak sa svojim pratiocima.

Inspirisana čuvenim Kabijem Lejmom, Jelena je odlučila da "prikaže" Novakov zlatni trofej na način koji je oduševio i nasmijao sve. Ona je u videu, pored Noleta, tagovala i komičara.

Jelena je na Instagramu objavila video u kojem je na sličan način kao Kabi, bez riječi, specifičnim pokretom ruke pokazala zlatnu medalju svog supruga. Ovaj potez, koji je u potpunosti usklađen sa Kabijevim prepoznatljivim stilom, uspio je da prenese radost zbog Đokovićevog trijumfa na duhovit način.

Njeno kreativno predstavljanje medalje uveličalo je trenutak i sreću koju osjeća cela porodica Đoković. Društvene mreže su se "usijale'" nakon njene najnovije objave, a pozitivne reakcije korisnika nisu izostale. "Bolje nije moglo, preslatka si u toj svojoj sreći", "Naklon za ovakvu ženu, koja je uvek bila Novakov stub i stub porodice, podrška i vetar u leđa", "Noletovo zlato je isto toliko tvoje", bili su neki od komentara.

Izvor: Twitter/Jelena Đoković/Printscreen

Zvijezda TikTok-a, ali i ostalih društvenih mreža, Kabi Lejm, 2021. se pojavio i za vrlo kratko vrijeme stekao ogromnu popularnost, iako u svojim objavama ne izgovara nijednu riječ.

Njegova "specijalnost" jesu jedinstveni videozapisi na kojima snima svoje reakcije na čudne i beskorisne trikove drugih korisnika TikToka, koji smatraju da su svojim pronalaacima inovativni, a jedan od psoednjih uradio je sa Vilom Smitom i Martinom Lorensom, koji promovišu poslednjii nastavak filma "Loši momci".