Zvijezde i tračevi

"PRATIM NOLETA, VIDIM DA SE FIGLA FRKA": Maja Berović o skandalima na Olimpijskim igrama u Parizu

Autor Anja Konstantinović

Maja Berović progovorila je o pehu koji joj se dogodio na nastupu i prokomentarisala dešavanja na Olimpijskim igrama.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović/Kurir/Dado Đilas

Pjevačica Maja Berović, koja je jednom prilikom otvoreno progovorila o detaljima problema koji ju je zadesio i zbog kog su se ljekari 20 dana borili za njen život, ovo ljeto provodi radno, poput većine svojih kolega, a pred nastup u Crnoj Gori za domaće medije, progovorila je o aktuelnim temama.

Olimpijske igre ove godine propraćene su brojnim skandalima, a pjevačica Maja Berović otkrila je da li prati sport.

"Iskreno, nisam pratila Olimpijske igre, nisam imala vremena. Ali vidim da se digla frka, ispratila sam da su bili skandali, ali ne znam detalje. Pratim Noleta, to me zanima", rekla je pjevačica koja se potom osvrnula na peh koji je nedavno imala kada je pala na nastupu:

"Takve stvari su nažalost najzanimljivije, ali ustala sam ponosno kao da se ništa nije desilo. Pred svaki nastup razmišljam šta obuvam, ali ovo mi je svega drugi put da sam pala na bini".

Maja Berović rekla je da rado sluša nove pjesme koje su njene kolege izdale i otkrila je da bi uskoro voljela da se nađe na koncertu Marije Šerifović - "Slušam dosta novih pjesama i od Tee i od Milice, ima dobrih pjesama. Nedavno sam išla na koncert Dina Merlina, obožavam ga i to mi je bila želja. Fantastično sam se provela. Voljela bih da slušam Mariju Šerifović, nadam se da ću moći da odem na neki njen koncert".

Kako Maja Berović "grmi" kad se skine u bikini pogledajte u galeriji ispod: