Zvijezde i tračevi

KO JE MUŠKARAC SA KOJIM JE KAĆA ŽIVKOVIĆ DOBILA DIJETE? Samo je jednom o njemu pričala: "On je moj mentor..."

Autor Jelena Sitarica

Katarina Živković nikada nije želela da previše otkriva kada je reč o ljubavi.

Izvor: Instagram printscreen / katarina_zivkovic_official

Lepa pevačica Katarina Živković danas je postala majka dečaka, a zanimljivo je da je trudnoću uspela da sakrije sve do petog meseca. 

No, to nije jedino što je pevačica odlučila da krije od javnosti. Godinama unazad, Kaća se trudila da se što manje zna o njenom privatnom životu, te je tako i identitet njenog partnera prava misterija. 

Prvi i jedini put kada je o njemu govorila bilo je nedavno.

"Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za koga slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam", rekla je za medije pevačica.

Izvor: Kurir TV printscreen

Tokom blagoslovenog stanja, Katarina Živković je za domaće medije priznala zašto ne želi privatan život da spominje u javnosti.

"Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti", rekla je Katarina Živković.

Pogledajte kako je Kaća izgledala tokom trudnoće: