Zvijezde i tračevi

SANJA MARINKOVIĆ U "GOLOJ" HALJINI: Sjevnule obline, a nemirni šlic otkrio tek toliko da se muškarci preznojavaju

Autor Jelena Sitarica

Sanja Marinković iznenadila je sve provokativnim izdanjem.

Izvor: isnatgram/sanjamarinkovicofficial

Popularna voditeljka Sanja Marinković (50) odlučila je da napravi mali predah od obaveza, te je spakovala kofere i otputovala je u Hrvatsku. 

Ona se gotovo svakodnevno oglašava sa odmora, a sa svakom novom objavom dodatno podiže temperaturu na mrežama.

Međutim, poslednja fotografija koju je objavila malo koga je ostavila ravnodušnog. Voditeljka se fotografisala u svojoj hotelskoj sobi u providnoj, odnosno takozvanoj "goloj" haljini ispod koje je nosila samo izazovni kupaći, a tanka tkanina malo toga je ostavila mašti. 

Haljina sa šljokicama istakla je njenu vitku figuru, a mnoge je zaintrigiralo i ono što je napisala.

Mi smo na Balkanu skloni da pretjerujemo u svemu a posebno u jelu, piću, obavezama, radu, neradu, muškarcima, ženama, troškovima, kukanju, kritikovanju. Ponekad mi se čini da veći dio života provedemo izgovarajući rečenice, koje su postale dio našeg jezičkog folklora: mrzi me, kako me nervira, diže mi pritisak, smara me… Kako se što prije izboriti sa jezičkim ili dusevnim navikama?! Kako naučiti da rečenicu "moram da…" zamijenimo sa “trebalo bi da…”? Briga o sebi je najvažnija, pokušavam i nije lako, ali je lijepo - poručila je Sanja koja je očigledno odlučila da posveti neko vrijeme i sebi. A koje je još fotografije objavila, pogledajte u galeriji:

A kako je Sanja izgledala na snimanju emisije na koju je došla bez brushaltera pogledajte u nastavku: