Zvijezde i tračevi

SVA U PODLIVIMA I MODRICAMA: Žena je prevarila pred svima, Matora sad pokazala povrede i otkrila šta se desilo

Autor Anja Konstantinović

Jovana Tomić Matora zabrinula je fanove kada se u lajv uključila sva u modricama i podlivima po licu.

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Jovana Tomić Matora, koja se proslavila učešćem u raznim rijaliti programima, uključila se u lajv prenos na društvenim mrežama s bivšom cimerkom Bojanom Pavlović, prilikom čega su njeni pratioci primjetili da joj je lice u podlivima. Svi su primjetili modrice na njenom licu, a ona se oglasila za domaće medije i otkrila o čemu je riječ.

Kako je ispričala zadobila je udarac tokom treniniga, i poručila da nije ništa strašno - "Bezveze, udarac na treningu, na sparingu...".

Izvor: Instagram/bojana_pavlovic7/screenshot

Na mrežama mnogi ne vjeruju u ovaj njen odgovor, te nagađaju da Jovana nešto krije i da ne želi da kaže šta se zaista dogodilo. 

Žena je prevarila pred kamerama

Jovana Tomić Matora javno je priznala da voli žene, a tokom boravka u Zadruzi zaljubila se više puta. Veza sa Sanjom Stanković pukla je ubrzo nakon izlaska iz rijalitija, a već u jednoj od narednih sezona Jovana se zaljubila u pobjednicu Elite Jovanu Stanojlović.

Njih dvije su nakon izlaska iz Zadruge stupile u brak, a vjenčanje je organizovano u elitnoj vili u Crnoj Gori gdje su okupile nekoliko najbližih prijatelja s kojima su slavile do zore. Da je atmosfera bila na vrhuncu govore i kadrovi nastali jutro posle proslave. Nakon vjenčanja, kao što je i običaj, uslijedio je medeni mjesec, Matora i Anita su spakovale kofere i otputovale na daleki Zanzibar. 

Matora je govorila i o vještačkoj oplodnji, a taman kad su svi pomislili da se skrasila, došlo je do skandala pred kamerama. Njih dvije su zajedno ušle u Elitu, a Anita ju je prevarila s Anđelom Rankovićem. Brak je pukao, svaka je nastavila svojim putem, a Anita je kući otišla kao pobjednica bogatija za 100.000 evra.