Zvijezde i tračevi

SVE LJUBAVI BOGDANA BOGDANOVIĆA: Glumicu vjerio, bio s ćerkom kolege, a raskid s njom je bio bolan

Autor Anja Konstantinović

Košarkaš Bogdan Bogdanović i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijadi koja se održava u Parizu, intrigira mnoge svojim ljubavnim životom.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bogdan Bogdanović je uspio da zavede mnoge ljepotice, pa je njegov privatni život često tema i domaćih i svjetskih medija. Sportisti su prosto neodoljivi za ženski rod, a upravo ove ljepotice su uspjele da osvoje srce mladog Bogdana.

Prva Bogdanova djevojka za koju se zna bila je manekenka Anja Škuletić. Zavoljeli su se 2014. godine, i u trenucima najveće sreće njihovi Instagram profili su bili puni zajedničkih fotografija. Vidjelo se da sve puca od ljubavi i da su zaljubljeni do ušiju. Onda, kao grom iz vedra neba, stigla je vijest da su Anja i Bogdan poslije godinu i po dana raskinuli. Bilo je to u septembru 2015. godine, u vrijeme Bogdanovog nastupa na Evrobasketu. Ona je danas udata i ima ćerku.

Nakon Anje, Bogdan je uplovio u ljubavnu vezu sa glumicom Jovanom Stojiljković. Vezu su započeli 2017. godine i kako su mediji tada prenosili, vjerili su se nakon pet mjeseci ljubavi. Malo ko bi i znao da su u vezi, da nije bilo fotografija sa ljetovanja na Mikonosu gdje su bili zajedno sa Nemanjom Nedovićem i njegovom tadašnjom djevojkom, a sadašnjom suprugom Minom Milutinović.

Par je upoznala glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem. Vezu su prekinuli nakon što se Bogdanović preselio za Ameriku.

Košarkaš je bio u vezi i sa ćerkom Predraga Danilovića, teniserkom Olgom Danilović, a par se zabavljao u razdoblju između 2018. i 2020. godine. Iako su uvijek privlačili pažnju, gdje god da se pojave, raskid nije odjeknuo burno u medijima. Njen novi dečko je golman fudbalske reprezentacije Slovenije, Jan Oblak.

Kako su pisali domaći mediji Bogdan je bio u vezi i sa lijepom dizajnerkom i manekenkom iz Amerike Britani Netom, koja je bila prva pratilja na Izboru za mis Nju Džersija.

Nakon jedne fotografije s mora mnogi nagađaju da Bogdan sada uživa pored Sara Radović. Nema još zvanične potvrde, mada djeluje da su zajedno po objavama i potezima na društvenim mrežama. Njen Instagram nalog je "zaključan" i ne može da se pristupi fotografijama, osim te jedne koja je osvanula na mrežama. Na jednom od komentara se vidi i da su razmijenili srca u komentarima pa je to dodatno "podgrijalo" priče o vezi.

Srpski reprezentativac rođen je 1992. godine, a ona je navodno 2003. godište. Sara, ako je sudeći po informacijama na internetu, studira u Italiji.