Zvijezde i tračevi

SIN ANĐELINE I BREDA DOŽIVIO TEŠKU NEZGODU: Hitno prebačen u bolnicu, sumnjali na krvarenje na mozgu

Autor Vesna Kerkez

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita doživeo je nesreću zbog koje je hitno prebačen u bolnicu, a sumnjalo se da ima krvarenje na mozgu.

Izvor: YouTube/screenshot/extratv

Jedan od nasljednika bivšeg bračnog para, Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks (20) doživio je nesreću u Los Anđelesu kada je svojim električnim motociklom udario u zadnji dio kola koja su stajala na semaforu. Kako su svjedoci rekli za strane medije on se žalio na ga boli kuk i imao je povrede glave zbog čega je odmah transportovan u bolnicu.

Prema navodima, Paks u trenutku sudara nije imao zaštitnu kacigu. Vozač automobila je odmah izašao iz vozila da vidi šta je sa Paksom, a ubrzo su na mjesto nesreće stigle policijske i ekipe hitne pomoći.

Strahovalo se da Paks ima krvarenje na mozgu, ali je sin čuvenog holivudskog para sada stabilno. Paks je četvrto od šestoro djece Breda i Anđeline. Mediji navode da je u posljednje vrijeme često viđan kako krstari na svom električnom motociklu i da gotovo nikad nema kacigu.

Vijest o nesreći Paks Džoli-Pita izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi širom svijeta izrazili su svoju podršku i brigu za zdravlje mladog momka. Porodica, kao i javne ličnosti iz svijeta zabave, zasad nisu davali izjave o ovom događaju, čime su dodatno podstakli spekulacije o ozbiljnosti situacije.