Zvijezde i tračevi

VOJAŽ NAPADNUT NA NASTUPU: Repera gađali limenkama na Cetinju, on hitno prekinuo izvođenje

Autor Marina Cvetković

Tokom nastupa na Cetinju, Vojaž je doživio veliku neprijatnost.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Mladi reper Vojaž, napadnut je prije dva dana na nastupu na Cetinju. Nastupao je u okviru Beer festa, kada su iz publike poletjele limenke i čaše, zbog čega je prekinuo izvođenje.

"Vojaž je nastupao prvo veče festivala. Sve je izgledalo super. To je festival piva, ne idu tamo samo klinci. Pa, ako vam kažem da su prije njega nastupali Kerber, Buč Kesidi, Dubioza kolektiv, jasno vam je kakva je to publika. Nisu ovi, da kažemo, napaljeni klinci koji se makljaju. On je poslednji nastupao, od pola jedan posle ponoći. Da li su se već ponapijali ili šta je bilo u pitanju, ne znam. Krenuo je dječko sa nastupom, i posle nekih 15, 20 minuta jedna grupica je počela da zviždi i da ga gađa plastičnim čašama i limenkama piva. Jedna ga je pogodila", govorio je izvod i dodao: 

"Prekinuo je nastup, sklonio se na kratko sa scene, onda se vratio i zamolio ih to da ne rade. Sigurno se dječko jako iznervirao, kako i ne bi, ali je normalno odreagovao. Nije ništa glumatao. Niko nije to očekivao takvu reakciju iz publike. Posle toga je jako brzo završio nastup. Sad, da li ga je skratio zbog tog incidenta ili je stvarno trebalo nastup da mu traje kraće od ostalih izvođača te večeri, to je već misterija", ispričao je jedan od posjetilaca ove manifestacije, na kojoj je sinoć nastupao Zdravko Čolić, i kako kažu, očekivano oborio sve rekorde posjete.