Zvijezde i tračevi

"Čeka ga Elita 8, tamo mu je mjesto": Sloba pričao o Darinoj popularnosti, pjevačica žestoko uzvratila

Autor Katarina Bojović

Dara Bubamara ponovo je udarila na kolegu Slobu Radanovića.

Izvor: TV Pink / screenshot

Medijsko prepucavanje između Dare Bubamare i Slobe Radanovića, nekadašnjih dobrih prijatelja i saradnika traje već neko vrijeme, a po svemu sudeći neće se uskoro završiti.

Iako su zajedno snimili pjesmu "Nemoj mnogo da me voliš", koja je ostvarila veliki uspjeh, među njima su pale brojne teške riječi, Radanović je nedavno, za beogradske medije izjavio da se razočarao u stariju koleginicu, te da je ona čitavu aferu iskoristila kako bi sebi digla popularnost.

Pjevačicu je ovo razbijesnillo, te je u svom odbrusila i poslala poruku.

"Balvanu pukao album i pukla mu karijera, pa se kači za mene. Koliko sam ja takvih dočekala i ispratila za 30 godina karijere... Čeka ga Elita 8, možda se i digne. Tamo mu je i mjesto!", bila je kratka Dara Bubamara.

Izvor: Instagram slobaradanovic

Podsjetimo, Sloba Radanović je u izjavi o Dari Bubamari rekao sledeće.

"Dara i ja se nismo čuli, naravno. Nema ni potrebe za tim. Pokušavao sam da spustim loptu par puta, ona je tjerala svoju priču, negativnu. Nisam znao da je njoj nuđena ta pjesma. Ne osjećam se krivim. Dara me je malo razočarala. Vještački je sve napravljeno, ne znam koji je razlog, vjerovatno je htjela da digne sebi popularnost na mnogo glup način. Ne bih joj prišao da joj se javim ukoliko bih je vidio negdje, nema potrebe, kad govori tako ružne stvari o meni", rekao je.