Zvijezde i tračevi

"NIJE ONA KRIVA, JA SAM TRČAO ZA NOVCEM" Indira objavila razvod, a ovako je bivši govorio o krahu braka

Autor Katarina Bojović

Indira Levak se po drugi put razvodi, a ovako je njen prvi suprug govorio o njihovom rastanku.

Izvor: Instagram/indiralevak

U svim medijima odjeknula je vijest da se nizu razvoda na balkanskoj javnoj sceni pridružuje i pjevačica Indira Levak.

Nekadašanja predstavnica grupe Colonia objavila je da se nakon 11 godina braka rastaje od svog nekadašnjeg saradnika i supruga Miroslava.

"Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijeli poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram objaviti da smo nakon 11 godina braka Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati", napisala je Indira.

Izvor: Instagram/indiralevak

Inače, Indiri je ovo bio drugi brak, a ranije je bila devet godina u braku s Narcisom Mujkićem. Upoznali su se 2000. u Makarskoj i nakon godinu dana su izgovorili 'da'. Kada su se razveli, Narcis je rekao kako je on kriv za sve jer nikada nije bio uz Indiru kada ga je trebala.

"Indira nije ništa kriva. Uvjek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvatao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam", ispričao je Narcis 2010. za Extru.