Zvijezde i tračevi

BIVŠA TOMA KRUZA USLIKANA SA OGROMNOM MODRICOM ISPOD OKA: Lice krije kačketom, i svi su u strahu samo od jednog

Autor Jelena Sitarica

Kejti Holms, bivša supruga Toma Kruza, uslikana je na ulicama Njujorka, a njen izgled šokirao je ljude.

Izvor: Lepa i Srecna

Proslavljena glumica Kejti Holms zabrinula je javnost nakon što je uslikana na ulicama Njujorka sa ogromnom modricom ispod oka. Slavna lepotica izgledala je potišteno i zabrinuto, a lice je sve vreme krila kačketom ne bi li izbegla paparace. 

Nažalost, od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, krenule su spekulacije šta se zapravo dogodilo. Nije poznato da li glumica trenutno radi na nekom novom projektu ili da li je modrica možda nastala u teretani. Sa druge strane, niko ne zna da li Holms ima partnera trenutno ili je možda imala problem sa bivšim, Tomom Kruzom, zbog kog decenijama ne napušta Njujork. 

 Podsetimo, Kruz i Holms uplovili su u odnos nakon njegovog razvoda od Nikol Kidman. Međutim, u braku im uopšte nisu cvetale ruže. Baš kao i prethodnica, i ona je ubrzo osetila loše strane Sajentološke crkve koja je glavna stvar u glumčevom životu. 

Od samog starta je morala da poštuje bizarna pravila poput "tihog porođaja". To pravilo nalaže da žena koja se porađa i svi prisutni na porođaju moraju da ćute kako bi bebu dočekala potpuna tišina što je, prema verovanju ove veske institucije, najbolje za razvoj deteta.

Izvor: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Kejti je jedva čekala da pobegne od "terora" ove religijske zajednice, pa je vešto isplanirala beg u čemu su joj pomogli otac advokat i prijatelji.

Ona je bežala kroz 10 država do Njujorka gde je, kako će se ispostaviti, jedino sigurna. U godinama koje slede, Kejti nije napuštala grad, ali ni Suri, a sve kako ne bi rizikovale osvetu sajentologa.

Izvor: Profimedia

Kako se Suri nedavno odrekla prezimena slavnog oca, sada se mnogi pitaju da li nova povreda Kejti ima veze sa sajentolozima ili ne, te ostaje da vidimo da li će se glumica oglasiti i objasniti šta joj se dogodilo.