Zvijezde i tračevi

SLOBA OTKRIO DETALJE INCIDENTA U BUDVI! Sukobio se sa jednim muškarcem: Napravio sam BURNIJU REAKCIJU...

Autor Vasilisa Grgurević Izvor Kurir

Pjevač Sloba Radanović, uključio se iz Budve gde je sumirao utiske sa koncertne turneje, pa se nadovezao na incident u kojem je burno reagovao na jednog vlasnika kafića.

Izvor: Kurir / Damir Dervišagić

Najpre je otkrio kako se provodi.

Predivno mi je ovdje, uspijevam i da se okupam i da uživam a pritom stignem i da radim u međuvremenu, nekako su mi nastupi svi tu u blizini, tako da je za sad prelijepo. Ove sezone mi je bio cilj da se ne razdvajamo mnogo jer je Damjan mali i najbitnije mi je da je i on tu zajedno sa Jelenom.

Jel stigneš malo i da se opustiš i da izađeš uveče?

Pa stignem ponekad ako pjeva neko koga ja volim, uglavnom su to termini od 11 do 1 jer ne smijem baš mnogo da zaginem ali nekad odem malo kasnije. Ponekad popijem piće ali ne volim toliko da pijem alkohol.

Da li voliš da ostavljaš bakšiš svojim kolegama?

To obožavam, uvijek sam bio široke ruke i nekako lijepo je kad se to sve vrti, nije lijepo kad sve držiš za sebe, mene ispunjava kad dam a ne da uzimam.

Izlazile su neke vijesti o incidentu sa tobom.

To je neka bezvezna situacija, ništa se nije desilo, ne želim budalama da dajem na reklami. Bili smo u nekom kafiću, ležaljke su bile skupljene i naš sin od 10 godina je sjeo na jednu ležaljku i čovjek je napravio situaciju kao da je htio da mu pojede ležaljku gdje sam ja napravio malo burniju reakciju.