Zvijezde i tračevi

SIN (13) JOJ GLEDA SLIKE NA ONLIFENSU: Šok priznanje glumice iz Sopranovih - snimak koji je zgrozio svijet

Autor Dragana Tomašević

Drea de Mateo je priznala da joj sin tinejdžer čak i pomaže kada su objave na sajtu za odrasle u pitanju

Izvor: Instagram/dreadematteo

Zvijezda hit serije "Sopranovi" Drea de Mateo (52), već neko vrijeme objavljuje provokativne slike i snimke na Onlifensu. Nedavno je pozirala sa Karmen Elektrom za ovaj sajt za odrasle, a u jednom od ranijih intervjua je otkrila i da je brinula o dvoje djece i dementnim roditeljima i imala 10 dolara na računu.

Drea je priznala da je oklijevala da li da počne da prodaje svoju intimu na pomenutoj platformi za odrasle, ali kada se na to konačno odlučila, uspjela je da "za pet minuta otplati hipoteku za kuću i pokrene privatni posao".

Sada je, gostujući u jednom podkastu, priznala i da joj sin, koji ima 13 godina, pomaže oko objava na Onlifensu. "On sređuje slike. Pita me 'šta hoćeš da uradim sa ovom bikini linijom' i tako", pričala je Drea, koju su ispred studija čekali i sin i ćerka i dodala da "ne gledaju njene akcije s djevojkama", ali da je podržavaju.

Pogledajte:

 Korisnici društvene mreže X nisu bili blagonakloni prema njoj i priči "od siromaštva do miliona", već samo isticali "da je bolesno šta radi svojoj djeci".