Zvijezde i tračevi

JAVNO SE ODREKLA PREZIMENA SLAVNOG OCA: Ćerka Breda Pita izdala saopštenje, za ovo nije znala ni Anđelina

Autor Anja Konstantinović

Biološka ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita izdala je novinsko saopštenje u kom je potvrdila da će ukloniti očevo prezime.

Izvor: printscreen/youtube/Gossip Bae

Ćerka Breda Pita, Šajlo Džoli Pit dala je novinsko saopštenje u kom je potvrdila da nastavlja sa zahtevom da zvanično ukloni prezime svog oca, a kako navode strani mediji angažovala je i advokata. Ovu odluku, Šajlo je donela na svoj 18. rođendan u maju. U zahtevu koji je podnela stoji da želi da promeni ime iz Šajlo Nuvel Džoli-Pit u Šajlo Nuvel Džoli, prema obaveštenju u novinama koje je dobio TMZ.

Obaveštenje je dala novinama LA Times, a ovo je standardan korak pre nego što sud odobri zavničnu promenu imena.

Izvor blizak ovom slučaju rekao je prošlog meseca za Daily Mail da na ovu odluku njena majka Anđelina Džoli nije imala apsolutno nikakav uticaj - "Šajlo je unajmila svog advokata i sama ga platila, a Anđelina za to nije znala i ni na koji način nije mogla da utiče na nju", rekao je izbor blizak slavnoj porodici i dodao: "Ako pitate da li je ovo povezano sa istorijom zlostavljanja koja se dogodila od strane njenog oca Breda Pita, da to je deo toga".

Kao prenosi strani mediji, njegova ostala deca, Vivijen, Zahara i Madoks, Paks i Noks, čije strataljstvo deli sa bivšom suprugom Anđelinom Džoli - takođe navodno ne koriste prezime Pit, iako nisu podneli zahteve za pravnu promenu imena.

Anđelina Džoli i holivudski glumac bili su u braku pet godina pre nego što je 2019. ona podnela zahtev za razvod braka. Pored biološke dece Šajlo, Vivijen i Noksa, par ima još troje usvojene dece - Medoksa, Paksa i Zaharu.

Njihova porodična zajednica završila se burnim neslaganjem i bitkom za starateljstvo, a izgleda da su njihova deca stala na majčinu stranu, sve više zaoštravajući odnose sa ocem. Ipak, nedavno svedočenja telohranitelja isplivala u javnost, koji tvrde da je glumica ciljano pokušala da "otruje vezu svoje dece" sa njihovim ocem Bredom Pitom, sugerišući im da ga izbegavaju kada je dolazio u posete.