Zvijezde i tračevi

CECA ODMAH PREKINULA KONCERT: Djevojka se onesvijestila - "Ljudi, polijte je vodom, šta vam je?"

Autor Anja Konstantinović

Ceca Ražnatović prekinula je koncert kada se jedna djevojka iz publike onesvijestila.

Izvor: Instagram/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović održala je spektakularan koncert 13. jula u Kuršumliji pred 20.000 ljudi, ali dok je izvodila hit "Tačno je", djevojci u piblici je pozlilo pa je pjevačica odmah zaustavila koncert. Tražila je od obezjbeđenja da iznesu djevojku iz mase i pomognu joj, što su oni i učinili.

"Polijte djevojčiću vodom da se vrati svijesti... Dajte vodu ljudi, šta vam je...", odreagovala je Ceca i čekala dok djevojčica ne dobije vodu, a onda je nastavila sa pjesmom, dok je njen gest oduševio sve na Trgu i okolnim ulicama. Službe Hitne pomoći odmah su reagovale i zbrinule djevojku, koja je, vjerovatno, kolabirala zbog vrućine.

Na koncertu je bio i Cecin otac, Slobodan Veličković koji je ponosno pratio ćerkin nastup.

Ceca se na početku koncerta zahvalila publici što je došla u velikom broju, a onda su počeli da se ređaju hitovi koje su svi sa oduševljenjem čekali. Nedavno je sve oduševila kada je objavila dva nova dueta, sa Željkom Joksimovićem i mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem.

Izvor: Instagram/cecaraznatovic

"Muškarčina" koji je snimila s Vojažem izazvala je brojne komentare na društvenim mrežama, a regovala je i njena "ljuta" rivalka Jelena Karleuša koja nije štedjela ovaj dvojac.