Zvijezde i tračevi

PUKAO BRAK DŽEJ LO I BENA? Slala mu gole fotke, on kulirao, pokupio stvari i otišao, a sad zvanično prodaju vilu

Autor Jelena Sitarica

Ljubavno gnezdo Afleka i Lopez zvanično je stavljeno na prodaju.

Izvor: Profimedia

Mesecima unazad brak Bena Afleka i Dženifer Lopez glavna je tema medija. Tačnije, njihov razvod. 

Iako pevačica na sve načine pokušava da ubedi javnost kako je u njhovom odnosu sve u redu, činjenica je da ih već duže vreme nismo videli zajedno, kao i da vreme i praznike provode odvojeno, sa svojom decom.

Džej Lo je i odustala od turneje, a Ben se odselio iz zajedničkog doma, i iznajmio kuću u blizini bivše supruge koju plaća 100.000 dolara mesečno. 

Glumca su u više navrata uslikali i bez burme, naročito poslednjih par nedelja, a Lopez loše raspoloženje nije mogla da sakrije čak ni na odmoru u Italiji.

Iako je u više navrata izazovno pozirala i fotografisala svoje obline, te, kako se činilo, slala iste Benu, čini se da je glumcu do toga najmanje stalo.

On je, prema rečima izvora, dok je latino diva bila na odmoru, izneo sve svoje stvari iz zajedničke kuće. Nakon povratka iz Italije Džej Lo ga je posetila u kancelariji, a par je bio veoma neraspoložen nakon susreta.

Sada je navodno usledio konačan krah braka, a Aflek i Lopez su odlučili da svoje prelepo gnezdo prodaju za gomilu novca, tačnije - 68 miliona dolara.

Kako je TMZ ranije pisao, Džej Lo i Ben najpre su pokušali tajno da prodaju kuću, ali im to nije uspelo.

Luksuzni dom su nedavno renovirali, a u njemu se nalazi 12 spavaćih soba i čak 24 kupatila.

Uz kuću je na prodaju i bazen, sportski objekt od 5000 metara kvadratnih, vinska soba, pozorište, frizerski salon...

Na oglasu su istakli kako su u protekla četiri meseca uložili puno u renovacije i poboljšanje kuće.

Podsetimo, ovu kuću su kupili prošle godine pre čega su čak dve godine tražili idealni dom. I taman kad se pomislilo da su se sve kockice konačno složile, ljubav se, kako se priča, srušila kao kula od karata.