Zvijezde i tračevi

"DAO JOJ ROLEKS OD 30.000 EURA" Nikola Peković volio manekenku, a zbog ove pjevačice slao šampanjac u separe

Autor Dragana Tomašević

Nikola Peković u centru pažnje zbog navodnog razvoda

Izvor: MN Press

Bivši košarkaš Nikola Peković navodno je započeo zajednički život sa novom djevojkom zbog koje je napustio Violetu, sa kojom je bio osam godina u braku. Mediji bruje o razvodu para, iako ni Peković ni njegova zakonita supruga nisu željeli da komentarišu navode.

Prema nezvaničnim informacijama, proslavljeni košarkaš već mjesecima nije u Crnoj Gori, a navodno sa izabranicom boravi u okolini Beograda, gdje ona ima porodično imanje. Nikola Peković je prije Violete volio manekenku Sanju Brnović, a navodno ga je jedna pjevačica svojevremeno potpuno očarala.

U pitanju je Goga Sekulić, koja je od njega na poklon dobila sat marke "roleks" od 30.000 eura.

"Goga Sekulić je sat dobila na poklon od Nikole Pekovića. Bukvalno ga ne skida sa ruke. Da li zato što joj se sviđa ili što se možda plaši da joj ga neko ne ukrade...",  rekao je jednom prilikom dobro obaviješten izvor, koji je tvrdio da je Pekoviću Goga zapala za oko tokom nastupa Ace Lukasa u Sutomoru.

"Sekulićeva je otišla na ovaj koncert, a tu se zatekao Nikola sa svojim društvom. Poslije nekog vremena, nekoliko boca šampanjca i veliki buket ruža je stigao u separe Gogi i njenoj ekipi", tvrdio je isti izvor za "Informer", da bi potom Sekulićeva dobila i skupocjeni "roleks".