Zvijezde i tračevi

OD NOLETOVOG "GUUUD NAJT" KOMPONOVAO KOLO: Pogledajte snimak Željka Joksimovića koji je izazvao histeriju

Autor Anja Konstantinović

Željko Joksimović, od sada već viralnog Noletovog "guuud najt" na Vimbldonu, komponovao je "Novakovo kolo" koje je izazvalo histeriju na mrežama.

Izvor: Instagram/xarlygomezh/Screenshot/YouTube/ Hrvatska radiotelevizija /printscreen

Novak Đoković je ekspresno, u tri seta pobijedio Holgera Runea i zakazao meč sa Aleksom de Minorom u četvrtfinalu Vimbldonda. Posle meča je prokomentarisao igru, a publiku koja je ometala meč je jako elegantno i urnebesno spustio na zemlju.

Nakon što je govorio o meču, Nole je morao da prokomentariše publiku koja je ometala meč skandiranjem i povicima "Buuuuu" - "Na kraju, svima onima koji su odlučili da pokažu nepoštovanje prema igraču, u ovom slučaju meni želim da poručim: "guuuuuuud najt. Guuuuuud najt" (Lakuuuuuu noć)".

Kada je spiker rekao da su možda vikali "Rune" i da to nije nepoštovanje, Đoković je odmah odgovorio: "Ne prihvatam to. Na 'turu' sam 20 godina i tačno znam šta je nepoštovanje. Znam da su navijali za Runea, ali su koristili da viču 'buuu'. Mi ovo radimo zbog navijača koji poštuju sport i plaćaju karte da vide igrače I da vam kažem, igrao sam i u neprijateljskijim atmosferama od ove, ne možete mi ništa".

Snimak na kom se Nole "obračunao" s publikom postao je viralan, a Željku Joksimoviću poslužio je kao inspiracija za snimak koji je "usijao" društvene mreže i izazvao lavinu komentara. Kako je napisao na Instagramu on je komponovao "Novakovo kolo".

"Napravih 'Novakovo kolo' danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko pjeva zlo ne misli", napisao je Željko, a "Novakovo kolo" je odmah pokrenulo komentare, pa su i poznati izrazili oduševljenje u porukama, poput glumice Jelene Gavrilović, fotografa Dejana Milićevića i drugih.