Zvijezde i tračevi

MILAN STANKOVIĆ NESTAO: Nije se javio ni Radi Manojlović - Ovo je prvi put da ne znam šta se dešava

Autor Anja Konstantinović

Rada Manojlović poručila je da ne zna šta se dešava s Milanom Stankovićem.

Izvor: Instagram/milanstankovic/screenshot

Pjevačica Rada Manojlović, koja je karijeru počela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda zajedno sa Milanom Stankovićem s kojim je bila u vezi, progovorila je o bivšem momku i poručila da ni ona nema kontakt sa Milanom, te da je ovo prvi put da ne zna ništa o njemu

Milan Stanković poslednjih godina povukao se sa estrade, a u poslednje vrijeme se o njegovom privatnom životu ništa ne zna. Sada je Rada istakla da ni ona nema kontakt sa Milanom, te da je ovo prvi put da ne zna ništa o njemu - "Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čovjeka, nestao je bukvalno", rekla je Rada.

Milan Stanković se prije nekoliko godina povukao se sa muzičke scene i tada se o njegovom privatnom životu malo zna u javnosti, a poznato je da većinu vremena provodi u manastiru. Pjevač već duže vrijeme mir pronalazi u pravoslavlju.

On je svoj boravak u manastiru iskoristio kako bi izučio tajne crkvene kuhinje, a jedno vrijeme je sam pomagao monaštvu u trpezariji. Trenutno je u toku Vaskršnji post, koji traje 48 dana, i jedan je strog za vjernike koji se pridržavaju kanona. Polovina posta odvija se na vodi, a prvih dana čak ne bi trebalo ništa jesti.

Godinama unazad kolaju glasine da pjevač planira da se posveti duhovnom životu, a zbog čestih objava iz crkava i manastira svi smatraju da će da se zamonaši. Rada Manojlović je nekoliko puta pričala na ovu temu, a jednom prilikom otkrila i zašto ne bi željela da se to desi.

Izvor: Pink screenshot