Zvijezde i tračevi

RAZVELA SE OD STOJKOVIĆA, SAD PLIVA U PARAMA! Bojana se udala za bogataša, pa žestoko potkačila bivšeg

Autor Katarina Bojović

Bojana Rajić je nakon razvoda od Vladimira Stojkovića pronašla sreću kraj bogatog biznismena.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Nekadašnja manekenka i bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić Đurđević, već neko vreme uživa u porodičnom životu s drugim suprugom.

Nakon razvoda od fudbalera 2014. godina, srpska manekenka uplovila je u romansu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, kojem je rekla "da" 2015. godine. Dok s bivšim suprugom ima sina Lava, sa Đurđevićem je dobila sina Vukašina.

Bojana sa suprugom i sinovima živi u jednom od najlepših kutaka u Beogradu, prestižnom Diplomatskom naselju blizu Košutnjaka.

Nedavno je nakon dužeg vremena govorila za medije i otkrila šta se dešava u njenom životu. Na samom početku priznala je zbog čega se naglo povukla iz javnog sveta:

"Kako bih nekako povratila svoj mir koji sam izgubila, zahvaljujući toj svojoj eksponiranosti. I dobila sam ga nazad. Trebalo je vremena, ali sam ga dobila nazad. Ta moja medijska izloženost je trajala isuviše dugo, tako da sam se umorila. Nisam videla više svoju svrhu u tom smislu u javnom životu u toj meri", rekla je i priznala da joj iz tog sveta ništa ne nedostaje.

Pogledajte njenog drugog supruga:

Potom joj je postavljeno pitanje o bivšem suprugu Vladimiru Stojkoviću. Novinare je zanimalo da li su u kontaktu, ali i da li se sa njim konsultuje oko bilo čega, primera radi - treninga. Bojana je ispalila:

"Razlikuju nam se treninzi (smeh)."

Ovako je bilo na venčanju Vladimira Stojkovića i Bojane Rajić: