Zvijezde i tračevi

"ZAPRATI ME ZA JOŠ BRAČNIH SAVJETA" Urnebesna objava Marije Egelje - muž slavi godišnjicu na Evropskom prvenstvu

Autor Dragana Tomašević

Atraktivna Marija Egelja objavila emotivni post posvećen suprugu Aleksandru

Izvor: Instagram/marija.egelja

Prezenterka vremenske prognoze na Pink televiziji Marija Egelja, prije dvije godine je izgovorila sudbonosno da suprugu Aleksandru.

Par se od tada ostvario i u ulozi roditelja, a Marija nerijetko na društvenim mrežama objavi slike iz porodičnog doma na kojima su njeni najvažniji muškarci. Sada je, na dvogodišnjicu braka objavila sliku s vjenčanja i emotivnu poruku posvećenu suprugu, koja je ipak na kraju nasmijala sve njene pratioce:

"Aleksandre, dušo moja i u dobru i u zlu. Brak nam je takav da ga nijednom za 2 godine nisam nazvala punim imenom (iako mi je to najljepse muško ime) pa makar da napisem ovdje. A na dobro i zlo, gledam kao stvari koje su normalne u svačijem životu, prolazne, prihvatljive, i kada je dobro proći će i kada je manje dobro, proći će koliko god teško bilo. Bitno je da ljubav, poštovanje i podrška ostaju, i jačaju. Volite se i čuvajte.

A godišnjica nam je takva da je gospodin na evropskom prvenstvu, a ja kod kuće s malim gospodinom, fudbal rules. Zaprati za jos bracnih (ne)savjeta".

Ovako izgleda Marijin suprug:

 BONUS VIDEO: