Zvijezde i tračevi

PONOSNA NA ĆERKU: Jelena Karleuša pokazala Nikinu matursku haljinu, djevojčica oduševila sve figurom

Autor Marina Cvetković

Ćerke pop dive Jelene Karleuše i Duška Tošića u žiži su medijskog interesovanja od prvog dana svog rođenja.

Izvor: Instagram printscreen / karleusastar

Jelena Karleuša uvijek ističe da joj je najveći kompliment kada joj neko kaže da su joj ćerke lijepo vaspitane i dobra djeca. Nika Tošić sada završava osnovnu školu, a Jelena ne krije koiliko je ponosna na nju. Muzička zvijezda je sada pokazala kako teku posljednje pripreme za Nikinu (14) matursku noć, koja ove godine završava osnovnu školu.

Omiljena devojčica društvenih mreža, Nika, uveliko se priprema za ovu važnu noć, a kako sve to izgleda, pokazala nam je njena majka, regionalna muzička zvezda.

Izvor: Instagram printscreen / karleusastar

JK je putem društvene mreže Instagram podjelila kadrove nastale u njihovom domu na Dedinju, na kojima Tošićeva i jedan srpski dizajner rade posljednje fitinge na svečanoj haljini, a sudeći po fotografiji, Nika će zablistati u elegantnoj toaleti nježno plave boje, koja joj u najmanju ruku stoji kao salivena.

Jelena se jednom prilikom osvrnula na budućnost svojih mezimica, te je tako istakla da će se one školovati u inostranstvu.

Izvor: Instagram printscreen / nika.tosic

"Jedno je sigurno, naše ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi", rekla je davno Karleuša, a budući da one nastavu pohađaju dvojezično sigurno je da im neće biti teško da se prilagode životu van Srbije. Inače, zanimljivo je da su i Atina i Nika rođene istog datuma 7. septembra, ali sa razmakom od godinu dana - dok je Atina 2008. Nika je rođena godinu dana kasnije 2009.