Zvijezde i tračevi

"UDEBLJALA SAM SE 18 KILOGRAMA" Progovorila o borbi s alkoholom - Mogla sam da padnem u komu

Autor Dragana Tomašević

Ava Karabatić otkrila detalje borbe

Izvor: Hype Tv printscreen

Nekadašnja rijaliti učesnica, sada kandidatkinja na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj Ava Karabatić, dan pošto je na društvenim mrežama objavila snimak iz emisije u kojoj je branila Aleksandru Prijović, riješila je da sa pratiocima podijeli svoje teško iskustvo.

Ava je poslednjih godina vodila borbu sa alkoholom. O njoj su objavljivane informacije i da se "pijana svađala s policijom", da bi prošle godine otišla na liječenje. Sada je otkrila da se zbog terapije ugojila 18 kila, ali i da je bila na korak od kome.

"Teško mi je da pričam o ovome, ali moram da podijelim istinu sa vama. Kao što znate, prošle godine sam se liječila od alkoholizma i vodila veliku borbu. Tek kada sam bila na ivici smrti i kada mi je krvna slika prognozirala alkoholnu komu, odlučila sam da se prijavim u kliniku za odvikavanje. Od silnih terapija koje sam pila udebljala sam se 18 kilograma. Proces liječenja oduzeo mi je duh, energiju i kao što ste i sami primijetili – to nije bila ona Ava puna radosti i energije. Osjećala sam se kao zombi – živa, a mrtva. Par mjeseci nakon izlaska smanjivala sam terapiju postepeno i osjećala sam se bolje, a volja za životom počela je teći mojim venama. Svjesna sam da sam se sama dovela do stanja u kojem sam bila i da se taj problem nije mogao riješiti preko noći. Zahvalna sam svima koji su mi slali poruke podrške, jer bez vas ne bi bilo ni mene", napisala je Ava.