Zvijezde i tračevi

MOLIO DRAGANU MIRKOVIĆ DA ODUSTANE OD RAZVODA! Toni došao u dvorac, pjevačica mu poručila samo jedno

Autor Anja Konstantinović

Toni Bijelić navodno je molio Draganu Mirković da povuče papire za razvod braka koje je nedvano podnijela.

Izvor: Instagram/Dragana_Mirkovic

Jedna od najpopularnijih pjevačica širom regiona, Dragana Mirković, sve je iznenadila kada je saopštila da je poslije 24 godine i dvoje djece odlučila da podnese papire za ravod braka od Tonija Bijelića. Kako je navela u sapštenju ona je dala sve od sebe da porodica opstane, kao i da Toni i ona već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom.

Toni se potom oglasiao na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac Ebenfurt kod Beča, gdje je Dragana ostala da živi. Kako je izvor blizak ovom paru rekao za domaće medije, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom jeste pokušaj da se pomiri sa Draganom.

On je, prema riječima izvora, molio pjevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promijeniti i potruditi se da sve bude kao nekada. Kako saznaju domaći mediji, Bijelić u proteklih šest mjeseci u dvorcu u nije proveo nijedan cio dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtjev za razvod.

Međutim, folk zvijezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presjekla, svoju odluku neće mijenjati i da pomirenje "ne dolazi u obzir".

Ona je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog djece.

Njih dvoje su u braku dobili dvoje djece, sina Marka i ćerku Manuelu, koji su sada studenti. Dragana i Toni su se otpratili sa Instagrama, iako zajedničke fotografije još uvijek imaju na svojim profilima, a Tonija je na Instagramu otpratio i njihov sin Marko, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da je on na majčinoj strani.

BONUS VIDEO: