Zvijezde i tračevi

BIO SAM ODVRATAN, TJERAO SAM MOMKE DA GA "UGASE" Nije podnosio Veljka Ražnatovića, a onda su postali KUMOVI

Autor Anja Konstantinović

Kapiten bokserske reprezentacije Srbije priznao je da na samom početku nije podnosio Veljka Ražnatovića.

Prekinut je mec u 8. Rundi Poslednjoj Jer je protivnik previse krvario, nije moglo da se nastavi
Izvor: Mondo/Steafn Stojanović

Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović sa samo 25 godina postao je profesionalni bokser u Srbiji. Odlučio je da sa suprugom i sinovima napusti Beograd i preseli se u njen rodni grad Titel, gdje se posvetio porodici, redovno obilazi svinjac, ali i vrijedno trenira. Na mečevima najveća podrška su mu majka Ceca, sestra Anastasija i supruga Bogdana.

Osim profesionalnog uspjeha, boks je Veljku donio i prijateljstva koja su za cijeli život. Kapiten bokserske reprezentacije Srbije Vladan Babić postao mu je kum, ali je u podkastu MMA Institut iskreno priznao da njihovo upoznavanje nije mnogo obećavalo, a onda je uslijedio obrt.

"Kada je prvi put došao kod nas u salu, bio sam odvratan prema njemu. On to i danas priča. I ja to pričam. Momke koji su sparingovali sa njim tjerao sam da ga 'ugase', da ga nauče da boks nije nešto što možeš tek tako da treniraš. Druže, moraš da se izmaltretiraš. I on je izdržao sve. Ne znam da li bih ja prvi to uradio, vjerovatno ne bih. Ali, on je posle svega došao i pružio mi ruku. Pomislio sam, ako se on tako ponaša prema meni, ne mogu ja sad da budem mentol. To bi značilo da sa mnom nešto nije u redu", rekao je Vladan Babić.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Posle turbulentnog početka, Veljko i Vladan su izgladili odnose, što ih je nedavno dovelo i do kumstva.

"Ja sam mu krstio drugog sina. Bože zdravlja, planiramo i neke zajedničke projekte", naveo je kapiten našeg nacionalnog bokserskog tima.