Zvijezde i tračevi

"KO JE DOŠAO NA IDEJU DA ANGAŽUJE LEČIĆA?" Producentkinja: Može da tuži i prođe poligraf, ali dobro se zna ko je ko!

Autor Anja Konstantinović

Producentkinja Snežana Penev oglasila se nakon što je Branislav Lečić tužio mlađu koleginicu Anđelu Jovanović.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Instagram/_blejzmodesti

Ćerka Gagija Jovanovića, mlada glumica Anđela Jovanović odbila je da sarađuje s Branislavom Lečićem na snimanju serije "Radio Mileva" nakon čega je on podnio tužbu protiv nje, a njegov lik je odigrao popularni kolega. Anđela je izjavila da nije htjela da glumi s Lečićem zbog "neprijatnog događaja iz prošlosti" i potvrdila da ju je tužio.

Kako su prenijeli domaći mediji Lečić potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a ona je dobila veliku podršku kolega koji su se oglasili na društvenim mrežama.

Svoj sud o ovoj temi dala je i producentkinja Snežana Penev, koja je na Instagramu pružila podršku Anđeli zbog njenog poteza.

"Anđela, nije samo jaka, hrabra i pametna žena. Ona je inspiracija i primjer koji treba svi da slijedimo. Nisi sama", napisala je ona i dodala: "Pitam se i ne razumijem, koji reditelj i koji producent je došao na ideju da angažuje Branislava Lečića? Može da prođe poligraf, može da tuži, može šta god, ali u našem poslu se jako dobro zna ko je ko".

Lečić se oglasio za medije i poručio da su njegovi advokati pokrenuli tužbu "zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad", kao i da mu je dan pred snimanje javljeno da neće snimati seriju.