Zvijezde i tračevi

NE DJELUJE DA PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Melina mijenja sve u vili posle razvoda - "Došla je pred zatvaranje, nasmijana"

Autor Dragana Tomašević

Melina Džinović uhvaćena u radnji za dekoraciju doma

Izvor: YouTube/screenshot/Paparazzo Lov // DNK

Vijest da se Haris i Melina Džinović razvode i dalje intrigira domaću javnost. Brojni izvori bliski porodici otkrivaju da "par ne živi zajedno već nekoliko godina", kao i da je "Melina već našla bogatog biznismena".

Sada je modna kreatorka prvi put "uhvaćena" u javnosti nakon vijesti o krahu braka u kojem je sa legendarnim pjevačem dobila dvoje djece, i to u radnji za dekoraciju doma.

"Melina je bila u radnji za dekoraciju i uređenje domova, došla je malo pred zatvaranje. Gledala je dušeke, posteljinu, govorila je kako želi da joj kuća izgleda potpuno drugačije. Pogledala je mnogo toga, pa se sa prodavcima dogovarala šta sve želi i koliko joj komada treba", rekao je neimenovani izvor s lica mjesta i dodao:

"Bila je dotjerana od glave do pete, kao i uvijek, sama je bila. Strpljivo je pričala sa radnicima, spominjala je da ima viziju kako želi baš svaki detalj da izgleda i odlučna je u namjeri da joj dom bude po njenoj mjeri. U više navrata se nasmijala, djeluje kao da ne prolazi kroz težak period".