Zvijezde i tračevi

MAJKA I OTAC TE ČEKAJU, ALI SE VIŠE NEĆEŠ VRATITI U TAJ GRAD" - Janjuševa poruka preminulom bratu slama i najtvrđa srca!

Autor Anja Konstantinović

Marko Janjušević Janjuš potresnom porukom ponovo se oglasio nakon smrti najmlađeg brata Mihaila.

Izvor: YouTube/Zadruga Official/Instagram/screenshot/jannmiha

Marko Janjušević Janjuš hitno je izveden iz Elite nakon što je objavljena vijest da je njegov najmlađi brat Mihailo (27) preminuo. Kako prenose domaći mediji on je izvršio samoubistvo, a nedavno je na društvenim mrežama gdje je bio veoma aktivan otkrio da trpi maltretiranje na mrežama.

Policija se bavi ovim slučajem, naložena je obdukcija sa toksikologijom, a Janjuš je nakon tragičnog događaja podijelio porodičnu fotografiju i napisao oproštajno pismo. Sada se ponovo oglasio na Instagramu i kratkom porukom sve doveo do suza.

Janjuš je sada obajvio set Mihailovih fotografija, u opisu kojih je poručio: "Brate moj večeras idemo našoj kući kod majke naše i oca i brata.. Oni te ljepoto moja čekaju, ali se više nećes vratiti u ovaj grad".

Mihailo se, pored posla u firmi, bavio modelingom, zarađivao je i na platformi za odrasle Onlyfans. Bio je aktivan na društvenim mrežama, gdje je objavljivao snimke, najčešće iz teretane, kao i fotografije. Prije nešto više od deset dana, Mihailo je sa Instagrama obrisao sve slike i ostavljajući samo jedan selfi iz lifta.

BONUS VIDEO: