Zvijezde i tračevi

SEVNULE GRUDI TEODORE DŽEHVEROVIĆ! Žestoko je napali zbog kostima kao iz FILMA ZA ODRASLE: "Još oko šipke da se vrti..."

Autor Anja Konstantinović

Teodora Džehverović našla se na meti žestokih osuda zbog kostima koji je obukla na jednom nastupu.

Izvor: TikTok/muzikabiosamtu/screenshot

Pevačica Teodora Džehverović već duže vreme je u centru pažnje zbog svog ljubavnog života, nakon što se pojavila na nekoliko košarkaških utakmica, spajali su je s nekoliko igrača Partizana, kao i Zvezde, a već neko vreme se šuška da je u ljubavi s Maticom Rebecom.

Pored ljubavnog života, u centru komentarisanja su često i Tedorine izazovne fotke koje deli na društvenim mrežama, ali i provokativne odevne kombinacije. Nakon što se ulicom prošetala bez brusa u haljini koja se providi, Teodora je mnoge iznenadila kostimom koji je ponela na jednom svom nastupu.

Korisnici društvenih mreža su kostim "opisali kao onaj iz filmova za odrasle" - špicasti gornji deo sa sve plišanim ukrasnim detaljima, minijaturne gaćice sa istim plišom... Kada je podigla ruke, sevnule su i gole grudi, a kameri odozdo ništa nije promaklo.

Njena pozadina je došla do izražaj, a zavodnički ples i tverkovanje su prve redove ostavili bez teksta. Video sa nastupa je vrlo brzo postao viralan, a pored pozitivnih bilo je i negativnih komentara: "Da li ima koga da se stidi", "Sama sebi je najveći neprijatelj", "Kao u kupleraju", "Još da krene oko šipke da se vrti i top"...