Zvijezde i tračevi

"TREBA DA PROGLASE DAN ŽALOSTI!" Pljugica otkrio u kakvim je odnosima sa Desingericom - Januar je ključan!

Autor Marina Cvetković

Reper Luka Bijelović Pljugica našao se u centru skandala sa kolegom Dragomirom Despićem Desingericom koji je objelodanio razloge njihovog razlaza.

Luka Bijelović Pljugica
Izvor: ATA / M.P.

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, je nedavno rekao da je razočaran u kolegu, i priznao da će sarađivati samo do 15. januara, te da će obojica započeti solo karijere. Njegovu izjavu sada je prokomentarisao i Pljugica:

"Treba da proglase Dan žalosti", bio je ironičan Pljugica, pa nastavio: "Nastupamo do 15. januara. Ja sam super, lijepo sam ručao."

Nekadašnji dvojac, Desingerica i Pljugica "zapalili" su region kontroverznim nastupima i izazvali lavinu komentara, a onda su sve iznenadili kada su potvrdili da se razilaze. Iako su u intervjuima isticali kako su i privatno veoma bliski, nisu se razlišli mirnim putem.

"Počeli smo da pričamo, raspravili smo sve, ja sam rekao šta njemu zamjeram, ispravili smo krive drine koje su mogle da se isprave, bar da budemo u korektnim odnosima do 15. januara, dok ne prestanemo da radimo", dodao je Luka.

BONUS VIDEO: