Zvijezde i tračevi

DARKO JAVNO PRIZNAO PRELJUBU, BIVŠE ŠOKIRANE! Oglasile se Marina i Barbara - "Nismo znale da nas je varao s njom"

Autor Anja Konstantinović

Marina Gagić i Barbara Bobak oglasile su se nakon javnog priznanja Darka Lazića da ih je varao sa sadašnjom suprugom Katarinom.

Izvor: KURIR/Petar Aleksić/Instagram/gagic_marina

Darko Lazić koji se našao u centru skandala zbg saobraćajne nesreće, nedavno je izgovorio sudbonosno "da" izabranici Katarini, a zatim sve šokirao kada je javno priznao da je bivše devojke varao s njom. Darko i Katarina pred milionskim gledalištem su priznali da su varali svoje bivše partnere čak 14 godina, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo.

"Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u 'Zvezdama Granda', nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na 'mesto zločina'. Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali, i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se 'malo' venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to", rekla je Katarina u emisiji "Ami Dži šou", a onda se na njene reči nadovezao Darko:

"Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. Varali smo. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto... Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona", šokirao je izjavom Lazić.

Nakon njihovih skandaloznih izjava, oglasile su se u bivše Darkove partnerke Barbara Bobak i Marina Gagić: "Ja sam se sad probudila, nemam pojma o tome što pričate. Čekam dostavu za hranu i moj komentar na ovo pitanje je - ne! Nije me Darko varao s Kaćom, niti sam ja to saznala", poručila je iznenađena Bobakova za "Kurir", dok je bivša pevačeva verenica, s kojom ima i sina, istakla da nije znala da je njegova sadašnja supruga ta s kojom ju je varao dok su bili u vezi.

Izvor: YouTube/AmiG Show

"Dovela sam dete kod lekara. Ne znam s kojom devojkom me je Darko varao, nisam znala da je to bila upravo Kaća. To je sve što imam da kažem", poručila nam je ljubazno Marina.