"PRETEŠKI DANI..."

POZNAVALA SAM TO DIVNO DIJETE: Anabela nema od tuge i bola, njena ćerka se družila s djevojčicom ubijenom u masakru

Autor Branka Bajić

Anabela Atijas je sa ćerkama bila na sahrani jedne od sedam djevojčica koje je 3. maja usmrtio njihov vršnjak u osnovnoj školi na Vračaru.

Izvor: TV Pink / screenshot

Dvije tragedije desile su se u Srbiji u samo dva dana. Posle nezapamćenog zločina u osnovnoj školi u Beogradu, kada je 13-godišnjak lišio života svoje vršnjake i čuvara škole, uslijedio je krvavi pir u okolini Mladenovca. Srbija je stala, nema od šoka i tuge. Potresen je i region činjenicom da je odnijeto sedamnaest života, a ranjena je dvadeset jedna osoba.

Anabela Atijas bila je sa ćerkama na sahrani jedne od sedam djevojčica koje je usmrtio njihov vršnjak, a Kurir je došao do saznanja da je pjevačicina najmlađa ćerka bliska s mlađom sestrom nastradale djevojčice, što je i sama potvrdila.

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

"Mlađa sestra nastradale djevojčice išla je s mojom ćerkom u razred. Zajedno su bile u boravku i cijeli dan su provodile zajedno. Predivna porodica. Velika tragedija, preteški dani za sve nas, naročito za porodicu", izjavila je vidno potresena Aabela.

"Svaka riječ je suvišna. Poznavala sam to divno dijete. Đaci su došli da isprate drugaricu. Nemam šta da kažem", poručila je pjevačica, koja je, kao i brojne njene kolege koje su se javno oglasile, skrhana od bola u tuge.