POTRESLA SE

VELIKA TRAGEDIJA JE ZADESILA NA USKRS! Lepa Lukić slomljena, saopštila tužne vesti - Ceo život mi je prošao kroz glavu

Autor Anja Konstantinović

Lepa Lukić saopštila je tužne vesti koje je saznala na najveći hrišćanski praznik Uskrs.

Izvor: Pink/screenshot

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić i dalje je aktivna iako je u devetoj deceniji, sve sama radi, uredno nastupa, i nezamislivo joj je da živi drugačije od toga. Na karijeri nema ko joj ne bi pozavideo od kolega, na hitovima takođe, a legenda narodne muzike o pevanju priča istim žarom kao dok je bila mlada i o svojim koleginicama nikada nema nijednu ružnu reč.

Lepa Lukić sada je ispričala kako je ove godine provela uskršnje praznike, a onda je otkrila i da je baš na Uskrs primila tužne vesti. Pevačici je preminula bliska prijateljica iz školski dana, a ona je danas otišla na njenu sahranu.

"Preminula mi je bliska prijateljica, još iz školskih dana, obavestili su me juče o tome. Slomljena sam, baš sam se potresla. Ceo život mi je prošao kroz glavu. Idem na sahranu u moje rodno mesto. Baš mi je teško", poručila je ona.

Lepa Lukić je danas među najvećim zvezdama i njena karijera je veoma bogata, ali ne želi da piše knjigu o svom životu kao neke njene koleginice. Pristala bi, ali pod jednim uslovom - "Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako, imam mnogo šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni", rekla je Lepa.