Zvijezde i tračevi

GRUDI SE PODIGLE, A ONA SKROZ MOKRA! Zbog vrućeg snimka muškarcima SKAČE pritisak - Golišava Kija RAZVALILA! (VIDEO)

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Kristina Kija Kockar objavila je kratak video koji je jačem polu "pomutio razum".

Izvor: Instagram/kijakockar

Pobjednica Zadruge i pjevačica Kristina Kija Kockar nerijetko svoje pratioce na društvenim mrežama počasti vrućim i golišavim fotkama, a sada je uslijedio brutalni video. Iako se u poslednje vrijeme nije mnogo pojavljivala u medijima, njene objave na Instagramu privlače veliku pažnju, a ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

Nakon što je pozirala samo u donjem vešu, a zatim i bez njega, Kija je fanove počastila videom iz bazena. Minijaturni roze bikini istakao je sve njene zanosne obline, a bujne grudi su se našle u prvom planu.

"Najlepša si briga te za sve ostalo", "Lepotice", "Prezgodna si"... pljuštali su komentari ispod snimka koji možete pogledadi u nastavku:

Bivša učesnica Zadruge nedavno je prokomentarisala Ana Ćurčić koja se trenutno nalazi u šestoj sezoni pomenutog rijalitija u koji je ušla nakon što ju je nevjenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Kija je tom prilikom potvrdila da je Ana prije ulaska kontakrirala njenu prijateljicu Vanju kako bi joj radila PR i pomogla u pobijedi u rijalitiju. Vanja je bila velika podrška Kiji kada ju je tadašnji suprug pjevač Slobodan Radanović prevario takođe u Zadruzi sa Lunom Đogani.

"Međutim, jeste tačno da je Vanja dobila poruku od Ane. Neću otkrivati ko je dao broj, imam sve skrinšotove, ali jeste tačno da je dobila poruku. Mada Vanja, uz moje savjete, nikako nije ušla u tu priču. Inače, Vanja je prvo dobila poruku od Ane da se čuju, gdje joj je ona pozivom sve objasnila", rekla je Kija.



Tagovi