Zvijezde i tračevi

VELIKI POKLON OD TAJANSTVENOG MIŠIĆAVOG DASE! Priča se da je Teodora raskinula s KOŠARKAŠEM, a sada je ostala bez teksta

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Teodora Džehverović pohvalila se javno ogromnim poklonom koji je stigao na njenu adresu.

Izvor: Instagram/TeodoraDzehverovic

Pjevačica Teodora Džehverović navodno je raskinula višegodišnju vezu s košarkašem Ninom Čelebićem, a kako se šuška tačku na svoju vezu su stavili posle žestoke svađe. Nakon što je Nino sve zaintrigirao fotografijom s brutalno zgodnom brinetom, Teodora se javno pohvalila cvijećem koje je dobila od drugog dečka.

Teodora se zahvalila jednom muškarcu za korpu ruža koju joj je poslao, a na Instagramu mu je poslala i poljupce. Pjevačica je od mišićavog dečka dobila ogroman buket ruža, što je pjevačicu ostavilo bez teksta i odmah se pohvalila na društvenoj mreži.

"Odavno se nisam ovako iznenadila! Hvala ti na ovome!", napisala je Džehverovićeva uz emotikone poljubaca, označila muškarca u objavi, a korisnici Instagrama ističu da je ovom porukom i "pecnula" bivšeg dečka Nina Čelebića.

Teodora se već dopisivala sa anonimnim muškarcem i to prije nekoliko dana, što takođe nije promaklo njenim fanovima koji su odmah bacili oko na njegovo isklesano tijelo. Nedavno je u javnosti odjeknula vijest da je Teodora Džehverović stavila tačku na vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, ali se, ni jedna, a ni druga strana nisu oglašavale po tom pitanju.

Pogledajte kakav buket je Teodora dobila: