Zvijezde i tračevi

ČULI SMO SE JEDNOM I SVE DOGOVORILI! Maja ostavila Pecu, pa pojurila kod Filipa Cara: "Sve je ostalo NEDOREČENO!"

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Filip Car otkrio detalje razgovora sa Majom Marinković.

Izvor: instgram/majamarinkovic/youtube/zadruga official

Maja Marinković i Petar Raspopović zvanično su stavili tačku na svoju vezu, a njihov raskid komentarisali su mnogi, dok Pecina bivša, ali i Majina nekadašnja drugarica Aleksandra Subotić nije želela da priča o ovom

Nakon što su se u medijima pojavili navodi da se bogati biznismen vratio Subotićevoj, mnogi su mišljenja da će se i Maja vratiti svom bivšem Filipu Caru, budući da su se ponovo zapratili na društvenim mrežama.

Sada se oglasio upravo Filip, te otkrio da se čuo sa Majom, kao i da je ona njega prva zapratila!

"Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno... Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima. Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio", istakao je on u emisiji "Zadruga narod pita".

Filip Car o Maji
Izvor: YouTube/Zadruga Official

Pogledajte Maju: 

Podsetimo, Maja Marinković i Filip Car imali su jednu od najburnijih veza u Zadruzi, a njihove svađe ispraćene su i brojnim fizičkim sukobima.

Pogledajte jedan od njih: