Zvijezde i tračevi

SVI SU SE PITALI ŠTA JE SA BOGDANOM I VELJKOM: Otkriveno šta se dešava sa Ražnatovićima - konačno uhvaćeni! (FOTO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Bogana i Veljko Ražnatović svoju ljubav drže daleko od očiju javnosti, a sada su se posle dužeg vremena zajedničkom slikom oglasili na mrežama.

Izvor: Instagram/serbianacevr/printscreen

I dok Anastasija Ražnatović transparentno uživa u Sevilji i vremenu koje provodi sa svojim novim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljom, mnogi su se pitali šta se dešava sa njenim bratom Veljkom i snajkom Bogdanom koje već duže vreme ne viđamo u javnosti.

Iako je poznato da Cecin sin i snajka svoju ljubav od samog starta drže daleko od očiju javnosti, te je dan kada su, pre skoro tri godine stali na "ludi kamen", bio je poslednji direktni uvid javnosti u romansu ovog para. 

Poslednje informacije o supružnicima Ražnatović stigle su nedavno, kada se saznalo da su se iz kuće u Titelu preselili u Cecinu porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, kako bi mali Željko krenuo u vrtić, a Veljko se posvećeno pripremao za svoj sportski angažman u klubu "Crvena Zvezda".

Iako svoj privatan život ne eksponiraju previše na društvenim mrežama, mnoge je zabrinulo to što ih dugo nismo videli zajedno čak ni na Instagramu - sve do sada!

Nakon dužeg vremena Bogdana je na svom nalogu podelila zajedničku fotografiju na kojoj uživaju u još jednom sunčanom danu, opuštajući se na ležaljkama.

Emotikon srca koji su dodali objavi svedoči da je i posle gotovo tri godine braka ljubav ovog para snažna kao prvog dana. 

Pogledajte ih: