Zvijezde i tračevi

PRVI CECIN INTERVJU NAKON RASKIDA S BOGDANOM: "Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim"

Autor Andrijana Delibašić Izvor mondo.rs

Svetlana Ceca Ražnatović dala je svoj prvi intervju nakon raskida sa Bogdanom Srejovićem.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon nešto više od godinu dana Ceca i Bogdan odlučili su da stave tačku na svoju emotivnu vezu, a kako su istakli ostaće prijatelji za cio život.

Cecu krah veze neće omesti da svoju publiku obraduje novim albumom na kojem njen tim uveliko radi. Ona je sada progovorila i o emisiji "Zvezde Granda" gdje je od trenutno aktuelene sezone i član žirija.

"To nije novo iskustvo za mene. Imala sam prilike da budem dvije sezone u 'Pinkovim zvezdama' i to je bilo jedno veoma lijepo iskustvo za mene. Da li mi je promijenilo život? Jeste, sada u jednoj nedelji ima četiri dana snimanja, a van toga imam dane kada se viđam sa kandidatima i spremamo pjesme. Vi svakome od njih treba da se posvetite i da date 150 posto sebe", rekla je Ceca i otkrila kako se osjeća kada mora da brani svoje kandidate od ostatka žirija:

"Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim za kandidate i koliko ih branim od komentara koji nisu na mjestu. Pojedini članovi žirija zaista preteruju kada ljude koji su tek na svom početku ocjenjuju kao formirane pjevače. A da ne pričam o nekima koji ne znaju šta je falš".

Ona je najavila i da uskoro planira da uđe u studio, a na pitanje da li bi je više obradovalo da dobijete još jedno unuče ili da, na primjer, uda Anastasiju odgovorila je:

"Naravno. Srećni trenuci u životima moje djece su nešto što me uvijek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti".

Ceca se nedavno vratila s Maldiva odakle je objavila nekoliko "vrućih" fotki u bikinijima!

Tagovi