Zvijezde i tračevi

NEMOJ DA SAM TE VIDEO U SRBIJI, LIČNO ĆU TE ZGAZITI KOLIMA: Zorannah objavila JEZIVE poruke koje dobija na mrežama

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Zorana Jovanović se oglasila na društvenim mrežama zbog Kristine Đukić, mlade jutjuberke koja je izvršila samoubistvo

Izvor: Lepa i Srecna

Mlada jutjuberka Kristina Đukić, izvršila je samoubistvo kasno sinoć navodno zbog zlostavljanja koje je trpela na društvenim mrežama.

Ovim povodom su se oglasili brojni domaći jutjuberi i javne ličnosti, među kojima i Jelena Karleuša, a sada i Zorana Jovanović Zorannah.

Ona je povodom tragedije napisala da je tragedija što je mlad život ugašen, pozvala sve da saosećaju i gledaju kako nekome da ulepšaju dan umesto da ga upropaste, prete mu i vređaju ga, a onda podelila s pratiocima gnusne poruke koje je dobila u proteklih godinu dana.

Izvor: Instagram/ zorannah

Zorana je nakon ove poruke napisala:

"Jedan mladi život je sinoć ugašen, da li zbog poruka koje je dobijala ili nečeg drugog nikad nećemo znati.Ali, umesto što nekoga vređate, pretite smrću, ulazite u njihovu intimu, nalazite mu mane i mrzite, razmislite kako da nekome ulepšate dan. Nikada ne znate ko se sa kakvim demonima bori u sebi", a potom pozvala pratioce koji imaju bilo kakve probleme da potraže pomoć.

Izvor: Instagram / zorannah

Kika je bila jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mađom populacijom.

Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Njena armija fanova postajala je iz dana u dan sve veća, a samo na Instagramu je imala preko 350.000 fanova!